Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
130.000 Ft/hó

Irányi Dániel utca

Budapest, XIX. Kerület  37 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Sárkány Balázs, +36/70-420 Mutasd

részletek

Tulajdonostól 37 m2-es 1+1 félszobás kiadó panellakás XIX. kerület Irányi Dániel utcában.
A lakás jó állapotú, a harmadik emeleten található. Az ablakok parkra néznek. A lakáshoz erkély is tartozik, bútorozott és gépesített (hűtő, mikró, mosógép, porszívó). A konyha minden alapvető eszközzel felszerelt. Nyílászárók modern műanyagok, redőnnyel és a konyhában és kisszobában szúnyoghálóval is felszereltek. Kisebb szobában beépített szekrény található.
Jó közlekedéssel, de csendes nyugodt környezetben. Kőbánya-Kispest metró végállomás (KÖKI) gyalog is kb. 10perc sétával elérhető. Háztól pár percre villamos megálló (50-es) található, illetve számtalan busz megy a közelből.
Közelben sok bevásárlási lehetőség van: Kispesti Piac, Spar, Lidl, Köki és egyéb kisebb üzletek.
Rezsi alacsony. Közös költség 7900 Ft, szemétszállítás 1000 Ft, gáz 1200 Ft havonta. A lakás fűtése távhővel van megoldva, nem egyedi mérős, de a mérete miatt alacsony a költsége (kb. 5000-14000 Ft között) Minden más fogyasztás alapján fizetendő. Mindennel együtt átlagosan kb. 25000-30000 Ft-ra lehet számítani.
TV és internet jelenleg nincs bekötve, de igény szerint beköthető (Digi)
Kisállat tartás és dohányzás a lakásban nem megengedett.
A lakás hosszú távra (minimum 1 év) kiadó maximum 2-3 ember számára.
Bérleti díj: 130000 Ft + rezsi (kb. 25000-30000 Ft)
Két havi kaució és első havi bérleti díj ellenében költözhető.
Érdeklődni a susu582@gmail e-mail címen vagy a telefonszámomon lehet. E-mailt mindig olvasok, telefont nem mindig tudom felvenni.

Egyetem közeli:
Szent Pál Akadémia - SZPA ( 1.337 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások