Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
125.000 Ft/hó

Fő utca

Budapest, XIX. Kerület  29 m2, 1 szoba

részletek

A XIX. kerület egyik legszebb, csendes, kertvárosi részén, a Fő utcában, egyedülálló, nem dohányzó személy részére, hosszútávra kiadó egy 29 m2 alapterületű, igényesen felújított földszinti lakás. A lakás gondozott belső udvarról nyílik, előtte kis kertrész is található. Háziállat elhelyezésére sem az udvaron, sem a lakásban nincs lehetőség.
Az összközműves lakás egy szobából, előtér-konyha-étkezőből, fürdőből és WC-ből áll, és ahhoz padlástér, valamint különálló tároló is tartozik. A lakás kívül-belül teljesen felújított, kívülről hőszigetelt. A teljes gépészeti és elektromos hálózat, az ajtók és a burkolatok (csempe, járólap, padló) kicserélésre kerültek. A konyha- és fürdőszoba bútorok, valamint a berendezések (mosógép, hűtőszekrény, sütő, kerámia lapos tűzhely, páraelszívó, villanybojler, fűtőkészülékek) újszerűek. A szoba gázkonvektorral fűtött, az egyéb helyiségek egyedi elektromos fűtéssel ellátottak. A szoba bútorozatlan, a konyhában lehajtható étkezőasztal és székek is vannak.
Az ingatlan gépkocsival az M5-ös autópálya bevezető szakaszáról vagy az Üllői út (Ady Endre út) felől könnyen megközelíthető, tömegközlekedéssel pedig a 3-as metró Határ úti megállójától (Shopmark) a 99-es vagy a 194-es autóbusszal, illetőleg a 42-es villamossal, míg a Kőbánya-Kispest megállótól (KöKi) az 51-es busszal érhető el néhány perces utazással.
A különböző szolgáltatási, bevásárlási lehetőségek, egészségügyi intézmények könnyen és gyorsan elérhetők.
Kábeltévé, vezetékes telefon és internet elérhető. A szerződéses feltételek közjegyzői okiratba foglalásának költségei a bérlőt terhelik.
Minimális bérleti idő: 18 hónap
Bérleti díj: 125.000,- Ft/hó + rezsi + közös költség (3.100 Ft/hó)
Kaució: 2 havi bérleti díj
Közvetítők kérem ne keressenek!

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások