Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
120.000 Ft/hó

Üllői út

Budapest, XVIII. Kerület  65 m2, 2 szoba
Kádas Viktor, +36/20-369 Mutasd

részletek

Béke térhez közel, világos, két külön nyíló szobás lakás kiadó az Üllői úton. Az erkélyes lakás egy háromszintes, tégla épület épület magasföldszintjén található. Az utcáról azonban az előkert és az ablakok magas elhelyezkedése miatt nem látnak be. A házat külső szigeteléssel látták el, így télen és nyáron is kellemes a klímája.
A fűtésről cirkó rendszer gondoskodik, melyhez egyedi mérőóra tartozik. A gáz mellett a víz és az áram is fogyasztás alapján fizetendő. Közös költség nincs, helyette csak a szemét szállítási díjat kell fizetni. A lakás berendezett (ágy nincs!), gépesített: a konyhában, hűtő, mosogatógép, mikró, elszívó, tűzhely van. Mosógép viszont nincs!
Az udvarra 1 kocsival be lehet állni, ez benne van a bérleti díjban.
Bkv: 50-es villamos, 236-os busz megállója 50 méterre.

Azonnal költözhető!

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások