N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
150.000 Ft/hó

Ráday Gedeon utca

Budapest, XVIII. Kerület  53 m2, 2 szoba
Szepesi Bálint, +36/70-614 Mutasd

részletek

Eladó a 18. kerület egyik legkedveltebb lakóparkjában (Napfürdő Lakópark – átadás éve: 2006) egy 53 nm alapterületű, földszinti, saját kertkapcsolatos (körbekerített), teraszos, kiváló állapotú, északkeleti tájolású lakás.

Amit a lakásról tudni érdemes:

A lakás a lakópark központi részén található.

Helyiségek:
előszoba (2,72 nm), fürdőszoba (3,74 nm), nappali (22,63 nm), konyha (5,76 nm), hálószoba (14,05 nm), terasz (8,76 nm), kert (30 nm)

A lakás teljesen klimatizált, 2 inverteres, hűtő-fűtő klíma szolgálja a benne lakók kényelmét.
A konyha mosogatógéppel, elektromos tűzhellyel, főzőlappal valamint szagelszívóval felszerelt.
A nappaliból nyílik a füvesített saját kert, amely rendkívül igényes apácarácsos kerítéssel és sövénnyel van elszeparálva a lakópark belső udvarától, ezzel is intim környezetet biztosít a kertben tartózkodáshoz.

A kertben téglából épített kerti grillező, konyhakert és automata, programozható öntözőrendszer került kialakításra. A tágas teraszon méretének köszönhetően egy hatszemélyes kertibútor szett is kényelmesen elfér.

Lakókörnyezet:

A társasház csendes, rendezett, a lakók csendesek, kulturáltak. A lakóparkon belül saját játszótér van a gyerekek számára, a pihenni vágyók részére pedig több pad is rendelkezésre áll a rendezett udvaron.
A zárt lakópark lakóinak biztonságára 24 órás biztonsági szolgálat vigyáz (teremgarázsra is!), a lakókörnyezet szépségének fenntartására és a lépcsőház rendbentartására a lakópark külön kertészt és gondnokot foglalkoztat.
A lakáshoz teremgarázs beálló vásárolható illetve bérelhető.
A társasház a 18. kerületen belül frekventált helyen található. A környék biztonságos, infrastruktúra ellátottsága kiváló.
A lakópark szomszédságában, a Szarvas Csárda térnél találhatók:
-a Lőrincvárosi piac (3 perc gyalog),
-Spar élelmiszer üzlet (2 perc gyalog),
-Zila étterem (2 perc gyalog),
-ezen kívül büfék, egyéb üzletek (DM, lottózó),
-bankfiók, bankautomaták,
-a közelben óvoda, iskola is megtalálható.
A Szarvas Csárda tér közelségének köszönhetően a Határ út és KÖKI terminál (ezáltal az M3 metróvonal) is rövid időn belül (kb. negyed óra) elérhető tömegközlekedési eszközökkel (50-es villamos, 182, 184, 282, 284 buszjáratok).

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások