Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
70.000 Ft/hó

Nefelejcs utca

Budapest, XVIII. Kerület  20 m2, 1 szoba
Ácsné Surján Márta, +36/20-804 Mutasd

részletek

Külön bejáratú házrész felső szintje. Rezsi külön mérhető. A házrész alsó szintje (1 és fél szoba+WC) jelenleg tárolásra szolgál, igény esetén ez is, valamint a kerti kamra egy része is felszabadítható. A meghirdetett ár a felső szintre vonatkozik, mely egy szobából és egy fürdőszobából + konyhából (egy helyiség, paravánnal elválasztva) áll. Egyedülállók, diákok jelentkezését várjuk, hölgyek előnyben. A másik házrészt egy 3 gyermekes család (a tulajdonos) lakja. Kerthasználat megegyezés szerint.


Közlekedés egyéb: Kőbánya-Kispest metróvégállomás 10
percre a 182-es vagy 184-es bussszal.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások