Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
90.000 Ft/hó

Nagykőrösi út

Budapest, XVIII. Kerület  45 m2, 1 szoba
Köves Klaudia, +36/30-357 Mutasd
Az albérlet adatai
Épület típusa Tégla Lakás
Bérleti díj 90 000 HUF / hó Árfigyelés
Kaució 180 000 HUF
Rezsiköltség 30 000 HUF / hó
Közös költség Nincs
Méret 45 m2
Szobák száma 1 szoba
Berendezés Részben berendezett, gépesített
Emelet Szuterén
Lift Nem
Kilátás Udvari
Minimum bérlési idő 6 hónap
Beköltözhető 2021-04-01
Amerikai konyha
Lakás adatai
Város Budapest
Kerület XVIII. kerület
Kerület rész Belsőmajor
Ingatlan címe Nagykőrösi út
Ingatlan állapota Felújított
Komfort fokozat Komfort
Fűtés Cirkó
Melegvíz Cirkó
Ház jellege Társasház
Épület szintjei 1

Lakás jellemzők: Zuhanyzó

részletek

Kiadó a 18. kerületben felújított lakás, 1 nagy szoba amerikai konyhával, fürdővel és előszobával, szuterén helységben. A lakás most lett felújítva, új a konyhabútor, mosógép, fürdőszoba zuhany része és a linóleum is, illetve a falak is frissen festettek. Hűtő és konyhaasztal székekkel még nem található a lakásban, de beköltözés esetén ezeket is beszerezzük az új bérlő részére. Felújítás óta még nem laktak a lakásban. Közlekedés szempontjából kiváló elhelyezkedésű, buszmegálló és vonatállomás is 2 perc sétával könnyen elérhető, illetve szupermarket (Penny) is gyalogosan 2 perc sétával elérhető. Az ingatlanban további 2 lakás is található, de mind a 3 lakás külön bejárattal nyílik. A kaució szükséges a beköltözéshez. Havi bérleti díj: 90.000,- Ft + rezsi (Rezsi évszaktól függően változó, de kb 20-30.000,- Ft) 1 vagy maximum 2 fő részére kiadó. Kisállat nem hozható a lakásba. Érdeklődni a-es mobilszámon a hét bármely napján és időszakában lehet.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások