Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
150.000 Ft/hó

Királyhágó út

Budapest, XVIII. Kerület  46 m2, 2 szoba
Fekete Gábor, +36/30-240 Mutasd

részletek

Hosszútávra kiadó (min. 1 év) a 18 kerületben, a Királyhágó Kertek lakóparkban egy harmadik emeleten lévő, alacsony rezsivel fenntartható, 47 m2 alapterületű, 2 szobás, amerikai konyhás, erkélyes (+ 11 m2), jó állapotú, téglaépítésű, társasházi lakás. Lehetőség van teremgarázs bérlésére, ami 10e Ft/hó.
A lakópark kulturált, csendes és esztétikus, a lépcsőház tiszta és rendezett, lift van a házban.
A lakás méretéhez viszonyítva a szobák tágasak, világosak, klímával felszereltek. Mindkét szoba erkélykapcsolatos.
A fürdőszoba szép burkolattal kivitelezett, káddal felszerelt. A WC külön helyiségben található.
A közlekedés kiváló, a közelben minden megtalálható, amire szükség lehet.
Az ingatlan részben bútorozott! A képeken látható konyhabútor, asztal+székek, mikrohullámú sütő, a nappaliban és a szobában található szekrények, kihúzható kanapé és fali polcok tartozéka a lakásnak.
Az ingatlan belső építész által tervezett, álmennyezet, led világítással kialakított, frissen van festve, dohányozni nem lehet a lakásban és semmilyen állat nem hozható!
Kizárólag magyar Ügyfelek érdeklődését várjuk, maximum 3 fő költözhető.
Az induláshoz 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj szükséges! Bérleti díj 150 000 Ft/hó + rezsi.

A kiadás 2019.01.15-től esedékes.
Várom hívását, NE maradjon le róla!

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások