Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
350.000 Ft/hó

Gilice tér

Budapest, XVIII. Kerület  159 m2, 3 szoba + 2 félszoba
Kis Erzsébet, +36/70-361 Mutasd

részletek

Budapesten a XVIII kerületben, reptértől 20 percre egy saroktelken lévő sorház, kiváló infrastrukturális ellátottság és közlekedés mellett, hosszú távra (min. 1 évre) kiadó , elő-, oldal ill. hátsó kerttel.. A ház pince szintjén található a garázs egy 7 nm hobby szoba ( jelenleg gardrób szoba) és egy 10nm mosókonyha.
Földszinten találjuk a 30nm , erkélykapcsolatos étkezős, nappali ill. konyha,( 3 éve felújított) kamra, közlekedő, kézmosós wc helységeket.
A felső szinten találunk egy 16 nm szobát, egy 10 nm-est ( mindkettő külön nyíló , ablakos és gardróbszekrényes, klímás. A fürdőszoba sarokkádas, zuhanyzókabinos. Ezen a szinten van a 3. szoba mely 10 nm-es de ebből egy lépcső visz fel a tetőtérbe ahol egy 13 nm-es gyerekszoba, vagy hoby szoba van tetőtéri ablakkal.
A lakás ablakai műanyag nyílászárók melyek redőnnyel, ( erkélyajtó automata redőny) szúnyoghálóval felszereltek, a szobák az emeleten jó állapotú faparkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. Fűtésről és a meleg vízről kombi gázcirkó kazán gondoskodik, parkolás az elektromos kapuval zárható udvarban 2 autóval lehet, garázsban 1 autóval valamint az utcán több autóval ingyenesen megoldott. Jelenleg bútorozott, apróbb felújításra szorulhat, ezt a bérlő igénye ill. a ház hasznosítása szabja meg.
Elsősorban cégeknek kiadó, ügyvédi iroda, könyvelő iroda stb. mivel jól megközelíthető , több helységes ház.

A ház bérleti díja 1.300 EUR + rezsi, számlával.
Az ingatlan 2 havi kaució + 1 havi bérleti díj fizetésével, szerződéskötést követően ill. közjegyzői okiratba foglalás után 1 hét alatt birtokba vehető.

A környék infrastrukturális ellátottsága jó, Határ út busszal 20 perc, Köki 15 perc, Soroksári Auchan 10 perc.

Amennyiben felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a hét bármely napján, előzetes egyeztetést követően mutatom az ingatlant hétköznap este, hétvégén egész nap!

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások