Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
115.000 Ft/hó

Borsó utca

Budapest, XVII. Kerület  51 m2, 1 szoba + 2 félszoba
Mészáros Lajos, +36/20-413 Mutasd
Az albérlet adatai
Épület típusa Panel Lakás
Új bérleti díj 115 000 HUF / hó Árfigyelés Árcsökkenés
Kaució 230 000 HUF
Rezsiköltség 20 000 HUF / hó
Közös költség 9 000 HUF / hó
Méret 51 m2
Szobák száma 1 szoba + 2 félszoba
Különnyíló szoba 3
Berendezés Üres
Emelet 2
Erkélyek száma 1
Kilátás Utcai és udvari
Kisállat jöhet Igen
Dohányozhat Igen
Lakás adatai
Város Budapest
Kerület XVII. kerület
Kerület rész Rákoskeresztúr – Pesti úti lakópark
Ingatlan címe Borsó utca
Fűtés Távfűtés
Ház jellege Lakótelepi
Parkolási lehetőség Utcán ingyenesen
Épület szintjei 4

Lakás jellemzők: Fürdőkád

részletek

Azonnal költözhetően kiadó a képeken látható --Bp. XVII. ker. Borsó utcában található-- 1+2 félszobás, erkélyes, vízórás panellakás. A lakás négyemeletes házban található a második emeleten, lift nincs. Az ingatlan a napokban esett át egy ráncfelvarráson /festés-mázolás, műanyag ablak-ajtó csere, konyhabútor csere/ --egyébként normál állapotú. A fürdőszoba és a WC külön van, a hálószobák parkra néznek, a nappali és a konyha a parkolóra ill. a mellette lévő parkra. A ház tiszta-rendezett, a lakók-szomszédok normálisak. Az ingatlan tömegközlekedési szempontból kiváló elhelyezkedésű, posta, bank üzletek /pl. Tesco 5 perc gyalog/ stb. könnyen elérhető közelségben. Az utcán a parkolás ingyenes.
A rezsi elszámolás a víz és a villany tekintetében óraállás szerint történik, a fűtés 12.900 Ft., a közös költség 9330 Ft. a gáz 970 Ft, a szemétdíj 2110 Ft. havonta.
Kisebb méretű állat hozható, a dohányzás az erkélyen megengedett. Elsősorban fiatal gyermektelen párnak szeretném kiadni --de ha ilyen éppen nincs :) -- akkor max. 3 fő megbízható-leinformálható személy jöhet szóba, aki vállalja a min. 2 év hűségidőt! Azt követően határozatlan idejűvé válik a szerződés. Cserébe garantálom, hogy ez idő alatt nem fog változni a bérleti díj.

Kérem, hogy ingatlanközvetítők semmilyen formában ne keressenek!!

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások