Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
220.000 Ft/hó

Borsfa utca

Budapest, XVII. Kerület  105 m2, 4 szoba + 1 félszoba
Nikoleta sipeki, +36/30-958 Mutasd

részletek

Novembertől kiadó egy 105 m2 es emeleti, új építésü különbejáratu teraszos lakás ,egyedi mérős ( víz,villany, fűtés ), a 17. kerületi Rákoscsabán családi házas övezetben, a Borsfa utcában .Jó infrastruktúra, közelben M0, és tömegközlekedési lehetőségek. buszmegállóhoz közel, keresztúrtól 2 megálló. Három szoba különnyíló, nagy nappali, Amerikai konyha, étkező, kettő fűrdő zuhanyzóval, gardrob szoba.Gáz Církó fűtéssel,villany boylerrel, tv internet külön megbeszélés szerint. Mosogatógép, és villanytűzhely van a konyhában beépítve .Háziállat nem megengedett valamint dohányzás csak az erkélyen. Műanyag nyílászárók és biztonsági bejárati ajtó.Utcán, ház előtt ingyenes parkolási lehetőség. Bérleti szerződés: min. 12 hónap. A lakás hosszútávra kiadó, minimum két havi kaucióval, és első havi lakbérrel költözhető! Az ár a rezsit nem tartalmazza. A hirdetésben csak olyanok jelentkezését várjuk aki közjegyző előtt hajlandó szerződést kötni.Gyermekkel való költözés engedett, de akkor befogadói nyilatkozatot is csatolni kell a közjegyzőnél.További információkért kérem hívjon a hét bármely napján 8-17-ig , ha nem veszem fel visszahívom.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások