Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
170.000 Ft/hó

Alsódabas utca

Budapest, XVII. Kerület  91 m2, 3 szoba
Halász Nikolett, +36/70-595 Mutasd

részletek

Kiadó egy kétgenerációs ház felső szintje külön bejárattal, villanyórával, gázórával, vízórával nyugodt kertvárosi környéken. 91 négyzetméteres,amerikai konyhás, felújított, gépesített, erkélyes, egy szobát kivéve teljesen bútorozott a lakás. Tömegközlekedés szempontjából ideális, a buszmegálló öt percre van, mellyel az Örs vezér terére, vagy Köbánya-Kispest metróálllomásra lehet eljutni, ugyanitt éjszakai busz is közlekedik, illetve a vonatállomásra busszal öt perc szintén eljutni (gyalog 13 perc), amellyel a Keleti pályaudvar 25 perc alatt elérhető. A kert használata nem tartozik a bérleményhez. A rezsi 40.000 Ft átlagosan, mely tartalmazza az Internetet és a televízió előfizetést is.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások