Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
85.000 Ft/hó

Szénás utca

Budapest, XVI. Kerület  35 m2, 1 szoba
Maul Gertrud, +36/70-776 Mutasd

részletek

Kiadom kertes családi házas övezetben lévő 35 nm-es kertkapcsolatos lakásomat. A lakásban egy hálószoba valamint egy amerikai konyhás nappali található. A konyhában a képen látható konyhabútor, villany tűzhely konyhai elszívó található.
A rezsi tartalmazza a fűtést, meleg víz előállítást, szemét szállítási díjat, közös helységek villanyfogyasztását és a kert karbantartást, DIGI TV+internetet. Külön fizetendő a víz és a villany fogyasztása ami órával ellátott.
HÁZI ÁLLAT NEM TARTHATÓ.
Örs vezér tere autóval 10 perc tömegközlekedéssel 20 perc.

Egyetem közeli:
Szent István Egyetem - SZIE-VÁTI ( 1.326 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások