Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
300.000 Ft/hó

Őrvezető utca

Budapest, XVI. Kerület  220 m2, 5 szoba + 1 félszoba

részletek

A XVI. kerületben, Sashalmon 220 nm-es alapterületű két szintes kertes ház, pincével és külön álló garázzsal Kiadó.

A lakás egy ikerház egyik felét képezi, teljesen elszeparált, külön bejáratú. Külön kertrésszel rendelkezik.
Egy nappali (54 nm) amerikai konyhával és étkezővel, 3 külön bejáratú háló szoba (25, 15, 10 nm), továbbá egy pihenő v. hall, egy sarokkádas fürdőszoba 15 nm, és egy kisebb a földszinten (6 nm) külön két toalett és gardrób található meg benne. A földszinten továbbá egy külön bejáratú dolgozószoba, egy fürdő és egy WC is van. A pince az udvar felőli terasz alatt húzódik meg, az udvar végében pedig egy 25 nm-es garázs van.
A lakás bútorozottan és bútorozatlanul is bérlehető.
Az utca csendes, a közlekedés jó, többféle közlekedési eszköz is igénybe vehető (busz, HÉV). Iskola, óvoda, orvosi rendelő, posta, bank, és szupermarketek is találhatók a közelben.

1 hónapon belül költözhető két havi kaució + ELŐRE FIZETETT 1 ÉVES BÉRLETI DÍJJAL.

Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KKFK ( 0.798 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások