Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
140.000 Ft/hó

Hunyadvár utca

Budapest, XVI. Kerület  58 m2, 2 szoba
Zeöld Ákos, +36/20-458 Mutasd

részletek

Erzsébetligetben, Mátyásföld nyugodt csendes ligetes részén szigetelt házban kiadó egy 2 szobás, 58 nm-es, erkélyes lakás.
A két szoba (18m2, 20m2) külön nyílik, a konyha egyben van az étkezővel. A konyha melletti helyiség akár spájzként, akár gardróbszobaként funkcionálhat. Fürdő és a wc külön helyiségben vannak. A lakáshoz tartozik még egy pincerekesz is.
A lakás délkelet-északnyugati tájolású.
A ház pár éve kapta meg a szigetelését, a külső nyílászárók is modern műanyagra lettek cserélve, emiatt alacsony a rezsi.
A fűtést és a melegvizet is cirkó berendezés biztosítja.
A lakás részben bútorozott. A konyha mosogatógéppel, hűtőszekrénnyel és gáztűzhellyel van felszerelve, a szobában 3-2-1részes kanapé található.
Zárt udvaron saját parkoló áll rendelkezésre.
A közelben játszótér, színház, uszoda, sportpálya (tenisz, foci, futópályák) orvosi rendelő, patika található.
Közös ktg.10.150Ft

Ingatlanközvetítők kérem NE keressenek!


Közlekedés egyéb: 4 autóbusz és hév Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KKFK ( 0.211 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások