Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
250.000 Ft/hó

Sződliget utca

Budapest, XV. Kerület  100 m2, 4 szoba
Ambruska Péter, +36/70-295 Mutasd

részletek

Minimum egy évre, vagy hosszútávra kiadó Rákospalotán, Újpest közvetlen szomszédságában az Árpád úti felüljáró, a Rendőrkapitányság és a Hubay Jenő tér közvetlen közelében csendes, kertvárosias környéken egy első emeleti családi ház.

A környék infrastruktúrája és a közlekedése kiváló. Buszmegálló, Patika, Stop Shop center, zöldséges, éttermek, óvoda, általános iskola, modern játszótér a közelben. M3-as kivezető, Újpest központ és a Pólus Center is percekre van. A környék jól megközelíthető tömegközlekedéssel (vonatállomás, busz és metróállomás) és autóval is egyaránt.
A lakás nagysága nettó 100 nm lakófelület + 16 nm erkély, a hozzá tartozó kertrész 330 nm. A lakás felosztása: előszoba, nappali, konyha (ezen szobák előtt teljes hosszúságban végighúzódó erkély, mely 2 helységből is megközelíthető, ennek végében spájz), 3 szoba, közlekedő (melyek külön nyílnak a nappaliból), fürdőszoba, mellékhelyiség. Kert felosztása: 2 kocsi beálló, akár egy 3. is befér, szaletli fából, beépített faszenes kerti grillező, 40 nm sufni.
A családias, meghitt hangulatot 2 vadgesztenyefa, és kerti tuják garantálják. A ház teljes körűen 2 éve lett felújítva. A nappaliban építtetett cserépkályha található, mely kiegészítésként, akár önálló fűtésként is megállja a helyét. A szobák tágasak, világosak, melyek belmagassága normál méretű, álmennyezettel ellátva. A konyhát és a vizes helyiségeket csempe, míg a szobákat laminált parketta borítja. A lakásban a dohányzás nem megengedett, állat egyéni megegyezés alapján hozható. A ház nem bútorozott, egyedül a konyhabútort és az oda beépített villany tűzhelyet tartalmazza.
A bérleti díj: 250.000. Ft/hó+rezsi. 2 havi kaució + első havi bérleti díj szükséges beköltözéskor. Családi otthonnak és irodának is egyaránt alkalmas.
Novembertől költözhető!
Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, vagy felmerülő kérdésekkel kapcsolatban hívjon bizalommal! Fotókat privátban küldöm emailban!

Közlekedés: Metro 3 kék
Közlekedés egyéb: Busz, vonat, villamos Egyetem közeli:
Károli Gáspár Református Egyetem - KRE ÁJK ( 1.199 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások