Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
220.000 Ft/hó

Szilas park

Budapest, XV. Kerület  86 m2, 3 szoba
Winkler Róbert, +36/70-373 Mutasd

részletek

Kiadó a 15. kerület Szilas park 8, fsz 4 szám alatt található, 86 nm lakás, 3 szobával. A lakás ablakai és két terasza a zárt, kamerával megfigyelt belső udvarra nyílik
A társasház2002-ben épült, szigetelt, melynek köszönhetően a rezsije alacsony. A lakáscsendes környezetben található, de a Pólus center egy karnyújtásnyira biztosít többféle bevásárlási, szórakozási lehetőséget. illetve a tömegközlekedés is könnyen megoldható a belváros felé, mivel a 7-es buszcsalád végállomása 3 perc sétára található.
A lakás bútorozottan kiadó havi 220 000 HUF/hó + rezsiért, igény szerint garázs is bérelhető a társasház alatt található mélygarázsban.
A lakás klímával, LCD TV-vel, indukciós főzőlappal,elektromos sütővel, mosogató géppel, mikróval, szagelszívóval, beépített hűtővel, mosógéppel, LDC TV-vel felszerelt.
A rezsi 30 ezer HUF/hó, ami tartalmazza a közös költséget, fűtést és vízmelegítés díját. Ezen felül fogyasztás függvényében fizetendőek a közüzemi szolgáltatások, TV, Internet, nagyságrendileg 15 ezer HUF/hó összegben.
Amennyiben felkeltette érdeklődését a bérlemény, kérem keressen bizalommal a hirdetésben megadott telefonszámon.

Közlekedés: 7-es busz
Környék egyéb: Pólus center, Ázsia center

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások