Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
99.000 Ft/hó

Páskomliget utca

Budapest, XV. Kerület  35 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Skorday László, +36/30-321 Mutasd
Az albérlet adatai
Épület típusa Panel Lakás
Bérleti díj 99 000 HUF / hó Árfigyelés
Kaució 198 000 HUF
Rezsiköltség 25 000 HUF / hó
Közös költség 7 000 HUF / hó
Méret 35 m2
Szobák száma 1 szoba + 1 félszoba
Különnyíló szoba 2
Berendezés Üres
Emelet 4
Lift Igen
Kilátás Panorámás
Minimum bérlési idő Legalább egy év
Közös költségben: Épület takarítás, Lift üzemeltetés
Lakás adatai
Város Budapest
Kerület XV. kerület
Kerület rész Újpalota
Ingatlan címe Páskomliget utca
Ingatlan állapota Felújított
Komfort fokozat Összkomfort
Fűtés Távfűtés
Melegvíz Távfűtés
Konyhai szellőzés Elszívó
Ház jellege Lakótelepi
Parkolási lehetőség Utcán ingyenesen
Tájolás Dél-Nyugat
Épület szintjei 10

Lakás jellemzők: Szúnyogháló, Redőny, Ajtórács, Biztonsági ajtó, Műanyag ablak

részletek

Kiadó Újpalotán a Páskomliget utca Csarnok felöli végéhez közel egy 35 négyzetméteres, világos, felújított 4. emeleti másfél szobás panellakás, közvetlenül a tulajdonostól, két fő, ( leginkább fiatal pár ) részére. A lakás hosszútávra kiadó, minimum 12 hónapra. A lakás a méretei miatt nem alkalmas gyermek nevelésére.
A lakás nem bútorozott, ( a képeken a szobában látható bútorok maradhatnak, de ha a Bérlőnek nem kell, elszállítom ) A szobák laminált padlósak, külön nyílnak, és délnyugati tájolásúak. A szobákon minden ablak új, műanyag, szúnyoghálóval és redőnnyel ellátott. A félszobában az ajtó mögött beépített polcrendszer van. A többi helyiség metlachival burkolt.
A fürdőszobában hidromasszázs zuhanykabin, törölközőszárítós radiátor, WC és mosdó van. ( szükség esetén egy felültöltős mosógépet kölcsön tudok adni, ingyen )
A konyhában üvegkerámiás elektromos főzőlap és elszívók vannak, és sok szekrény.
A ház előtt a parkolás ingyenes, a tömegközlekedés kiváló. A ház előtti buszmegállóban 4 busz, a Csarnoknál 9 különböző buszjárat elérhető, közöttük expressz járatok a belváros felé és éjszakai járatok is. A 69-es villamos a Mexikói úthoz, a kis-földalattihoz visz. A közelben minden van, bevásárlási lehetőség, bank, posta, orvos stb. A Pólus-center, Ázsia-center könnyen elérhető.
A bérleti díj: 99.000, - forint/hónap + rezsi.
A közös költség: 7.200 Ft.
Fűtés átalány, a villany és a víz óra alapján kerül számlázásra. A havonta fizetendő rezsi összege előzetes becsléssel, közös megegyezéssel lesz meghatározva, és félévenkénti tételes elszámolás után lesz pontosan ki, vagy visszafizetve.
A lakásban jelenleg nincs telekommunikációs csatlakozás, de a Bérlő igényének megfelelően az is meg lesz oldva.

Az ingatlan a szerződés megkötése és közjegyzői nyilatkozattétel után az első hónap bérleti díjának valamint a két havi kauciónak a megfizetése után azonnal költözhető.
Az ingatlanban állat tartása és a dohányzás nem engedélyezett!
Ha kérdés van, szívesen válaszolok.
Ingatlanosok segítségét nem akarom igénybe venni.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások