Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
100.000 Ft/hó

Nyírpalota út

Budapest, XV. Kerület  36 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Mészáros Lajos, +36/20-413 Mutasd

részletek

Azonnal költözhetően kiadó egy 1,5 szobás /36 nm/ vízórás, távfűtéses, műanyagablakos-redőnyös panellakás. Az ingatlan Újpalotán a Nyírpalota utcában található, VIII. emeleti, sötét konyhás. A ház a közelmúltban esett át a panelprogramon, ezzel együtt a lépcsőház is fel lett újítva, tiszta és rendezett, valamint kamerarendszer van kiépítve az összes emeleten. A lakás bejárati ajtaját rács védi, lift van --ritkán szokott meghibásodni. Az utcán a parkolás ingyenes --általában van is szabad hely a lépcsőház közelében. Tömegközlekedési szempontból remek az ingatlan elhelyezkedése / villamos és buszjáratok metszéspontjánál fekszik/ és egyéb objektumok /üzletek, bank, piac, orvosi rendelő, posta stb./ is a közelben találhatóak.
A lakás jó állapotú, néhány éve lett felújítva. Részben gépesített és részben bútorozott /opcionálisan akár bútorozatlan is lehet/. Max. 2 fő leinformálható, felnőtt személynek szeretném kiadni. A dohányzás -bizonyos feltételekkel- megengedett, de kisállat maximum csak olyan hozható amely a lakásban szabadon nem mozoghat, hanem akváriumban-terráriumban kalitkában stb. él. A közös költség 8200 Ft/hó, szemétszállítás 2340 Ft/hó, Főtáv 5200 Ft/hó, gáz:970 Ft/hó, víz-villany mérőóra szerint.
Kizárólag minimum 2 év időtartamra kiadó a lakás ---ez idő alatt garantáltan a bérleti díj sem emelkedik. 2 havi kaució szükséges.

Kérem, hogy ingatlanosok semmilyen formában ne keressenek!

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások