N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
110.000 Ft/hó

Neptun utca

Budapest, XV. Kerület  43 m2, 2 szoba
Kovács István Péter, +36/30-848 Mutasd

részletek

Budapesten XV. kerületben Neptun utcában kiadó két egyszobás, 45nm-es, 8. emeleti, panellakás. A lakás világos, csendes, környék zöldövezet.
A lakás teljesen felújított és bútorozott, gépesített (mosógép, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő). A lakás közlekedésileg kiváló helyen található, a városközpont 15 perc alatt elérhető (7-es busz áll meg a háznál).
Mosdó, WC egy helységben található, konyhában beépített szekrény található. A lakás biztonsági ajtóval felszerelt, műanyag nyílászárós, redőnyös.
A háztömb panelprogramban szerepelt, teljesen szigetelt (télen meleg, nyáron hűvös), ablakok és bútorzat két évvel ezelőtt teljesen kicserélésre került.
A lakás hosszútávra kiadó, két havi kaucióval. Várható havi kiadások: közös költség 13 000 Ft (tartalmazza a gáz átalány díjat is, takarítást, szemét díjat), fűtés télen 13 000 Ft, nyáron 10 000 Ft. Víz és áram egyedi mérésű.
A lakás nem dohányzó, kisállat nem hozható

Közlekedés: 7-es busz

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások