N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
180.000 Ft/hó

Kőrakás park

Budapest, XV. Kerület  68 m2, 2 szoba + 2 félszoba
Sándor Zoltán, +36/30-477 Mutasd

részletek

Budapest XV. kerületben kiadjuk szeretett 68nm - 2+2 szobás - lakásunkat. Minden ablakunk parkra néző kilátással nyújt csendet és nyugalmat.

Egyedi fűtésméréssel, öko programban korszerűsített. A 2015 évben kívülről szigetelt és felújított. A konyhában ugyan ebben az időben fejeződtek be a felújítási munkálatok amikor is a teljes bútorzat cserén kívül a legmodernebb gépek foglalták el helyüket. A lakásban meleg földszínek találhatóak, keleti fekvése miatt világos. Az ablakok a parkra nézne így forró nyári napokon is hűvös.
A lakásban egyedi tervezésű és kézzel készített borovi fenyő beltéri ajtók találhatóak, mely mellett a modern bútorok harmóniát, összhangot, nyugalmat sugároznak.
A kényelem érzését a szobákban lévő meleg burkolatok és márvány biokandalló teszi teljessé.

Ideális választás egyedül vagy társsal és akár 1-2 gyerekkel is. A konyhában és a szobákban mindenki megtalálja a számára a meghittséget. A közös programokról a nappaliban elhelyezkedve a házimozirendszer szolgáltatja a további kényeztetést.

A házimunkában a csendes csúcstechnikák segítenek, mosógép, hőszivattyús szárítógép, 14 terítékes mosogatógép, Hőlégkeverős sütő, Grill-, Mikrohullámú sütő, melegen tartó -funkcióval. (Minden háztartási berendezés A++ osztály.)

A kapcsolatról a saját WiFi router gondoskodik, ami lehetővé teszi, hogy megosszuk gondolatainkat, filejainkat barátainkkal akár a parkban ülve is, valamint vezeték nélkül nyomtassuk ki dokumentumainkat, mobilról, laptopról, táblagépről...

A lakás ideális járművel nem rendelkezők vagy családosok részére is, mert 3-5 perc távolságra megtalálható, két busz- és villamos végállomás.
Ha járművel rendelkezik, akkor a közterületen 1-2 autó számára mindig talál a ház előtt helyet.

LCD kijelzős biztonságtechnikai berendezéssel (riasztó) gondoskodik a nyugalomról.

Nézze meg, imádni fogja!

Közlekedés: 7-es busz
Környék egyéb: Pólus Center, Ázsia Center, Kínai
Iskola, Orvosi rendelő, Busz
végállomás, Villamos végállomás
Közlekedés egyéb: Villamos 69 Busz 108E 133E 7 46 96
130 146 196 196A 224 296 296A 7E
7G 8E Éjszakai 973 979 996 996A

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások