Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
180.000 Ft/hó

Kőrakás park

Budapest, XV. Kerület  68 m2, 2 szoba + 2 félszoba
Sándor Zoltán, +36/30-477 Mutasd

részletek

Budapest XV. kerületben kiadjuk szeretett 68nm - 2+2 szobás - lakásunkat. Minden ablakunk parkra néző kilátással nyújt csendet és nyugalmat.

Egyedi fűtésméréssel, öko programban korszerűsített. A 2015 évben kívülről szigetelt és felújított. A konyhában ugyan ebben az időben fejeződtek be a felújítási munkálatok amikor is a teljes bútorzat cserén kívül a legmodernebb gépek foglalták el helyüket. A lakásban meleg földszínek találhatóak, keleti fekvése miatt világos. Az ablakok a parkra nézne így forró nyári napokon is hűvös.
A lakásban egyedi tervezésű és kézzel készített borovi fenyő beltéri ajtók találhatóak, mely mellett a modern bútorok harmóniát, összhangot, nyugalmat sugároznak.
A kényelem érzését a szobákban lévő meleg burkolatok és márvány biokandalló teszi teljessé.

Ideális választás egyedül vagy társsal és akár 1-2 gyerekkel is. A konyhában és a szobákban mindenki megtalálja a számára a meghittséget. A közös programokról a nappaliban elhelyezkedve a házimozirendszer szolgáltatja a további kényeztetést.

A házimunkában a csendes csúcstechnikák segítenek, mosógép, hőszivattyús szárítógép, 14 terítékes mosogatógép, Hőlégkeverős sütő, Grill-, Mikrohullámú sütő, melegen tartó -funkcióval. (Minden háztartási berendezés A++ osztály.)

A kapcsolatról a saját WiFi router gondoskodik, ami lehetővé teszi, hogy megosszuk gondolatainkat, filejainkat barátainkkal akár a parkban ülve is, valamint vezeték nélkül nyomtassuk ki dokumentumainkat, mobilról, laptopról, táblagépről...

A lakás ideális járművel nem rendelkezők vagy családosok részére is, mert 3-5 perc távolságra megtalálható, két busz- és villamos végállomás.
Ha járművel rendelkezik, akkor a közterületen 1-2 autó számára mindig talál a ház előtt helyet.

LCD kijelzős biztonságtechnikai berendezéssel (riasztó) gondoskodik a nyugalomról.

Nézze meg, imádni fogja!

Közlekedés: 7-es busz
Környék egyéb: Pólus Center, Ázsia Center, Kínai
Iskola, Orvosi rendelő, Busz
végállomás, Villamos végállomás
Közlekedés egyéb: Villamos 69 Busz 108E 133E 7 46 96
130 146 196 196A 224 296 296A 7E
7G 8E Éjszakai 973 979 996 996A

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások