N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
110.000 Ft/hó

Kert köz

Budapest, XV. Kerület  27 m2, 1 szoba
Palágyi Krisztián, +36/20-369 Mutasd

részletek

Kiadó hosszú távra a XV. kerület csendes részén, a Kert köz utcában egy nagyon szépen és frissen felújított 27 nm-es földszinti lakás közvetlenül a tulajdonostól. A fűtést cirkófűtés biztosítja, a nyári hűvöst az ablakokra szerelt redőny garantálja. A konyhában beépített sütő és főzőlap található. A lakáshoz tartozik egy zárható, saját használatú pincerész. Parkolni a ház saját távirányítós kapuval rendelkező parkolójában lehet. Házi kedvenc, dohányzás kizáró ok. A lakás jelenleg bútorozatlan, de igény esetén új bútorokkal bútorozható, gépesíthető (külön megállapodás szerint). Egyedülállóknak, pároknak tökéletes választás. Közlekedés: 12-es villamos, 5-ös busz, de még számtalan egyéb járat megállója sétatávolságban.

Azonnal költözhető: 1 havi bérleti díj + 2 havi kaució megfizetése után. Közös költség: 4500 Ft, minden más fogyasztás szerint (víz, gáz, áram). Az összrezsi nagyon alacsony átlagos fogyasztás mellett.


Közlekedés egyéb: 12-es villamos, 5-ös busz Egyetem közeli:
Károli Gáspár Református Egyetem - KRE ÁJK ( 1.812 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások