Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
200.000 Ft/hó

Bethlen Gábor utca

Budapest, XV. Kerület  78 m2, 3 szoba

részletek

Egy évre kiadó, Rákospalotán, Újpest közvetlen szomszédságában egy önálló családi ház.
Az közlekedés jó , kocsival közel az M3, közelben buszmegálló, újpesti Stop Shop, iskolák. A lakás nagysága 78nm +40nm fedett terasz, 695nm telken terül el a ház, amely 2-3 kocsi beállását is biztosítja. A ház teljes körűen fel lett újítva, belépéskor az előszobába érkezünk, balra a fürdő és konyha , jobbra a gyerek szoba található. Tovább haladva a tágas nappali és a hálószoba. Igény szerint bútorozva és gépiesítve van az ingatlan. A fűtés és a meleg vizet kombi cirkó adja, télen a rezsi 40000 FT, nyáron kb.25000 FT. A bérléshez 2 havi kaució+1havi lakbér szükséges.

Egyetem közeli:
Károli Gáspár Református Egyetem - KRE ÁJK ( 0.707 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások