Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
115.000 Ft/hó

Utász utca

Budapest, XIV. Kerület  31 m2, 1 szoba
Gyebnár Bernadett, +36/20-991 Mutasd

részletek

A Stadionok metrómegállóhoz 300 méterre, 1-es villamoshoz, 75,80-as trolikhoz, éjszakai járatokhoz kb 200 méterre bútorozott, gépesített 31 nm-es garzon hosszútávra kiadó. A lakás ablakai műanyag, 6 cellás, bukó-nyíló, hibás működésgátlóval ellátott nyilászárók, a bejárati ajtó biztonsági, szintén újszerű. A melegvizet villanybojler szolgáltatja, a fűtésről gázkonvektor gondoskodik, az albérlő nyugalmát pedig mindenre kiterjedő, korrekt szerződés szavatolja. Albérlettámogatás igénybevehető rá, lakcímbejelentés lehetséges. Bútorok 1-7 év közöttiek, igény és elhasztnáltság függvényében cserélhetőek. Konyhában gáztűzhely, mikró, mosógép, hűtő, pizzasütő, edények, étkészlet... tehát a lakás teljesen felszerelt. A lakóközösség nagyon jó, a homlokzat cseréje műemlékvédelmi procedúrák miatt sajnos késik. A födém szigetelt, a falak 45 cm vastagok, oldalt, alul szomszédok laknak, így nagyon jól tartja a meleget télen és lassan melegszik fel nyáron. Lift nincs, így kutya, macska nem megengedett, kisgyermekkel nem ajánlom. Nekem is van kettő és nem egy leányálom pici garzonba bezsúfolni őket. A fürdőszoba zuhanyzós, a belmagasság 3,2 méter. Az albérleti dij tartalmazza az internetet és a közös költséget.

Közlekedés: Metro 2 piros Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF ( 1.281 km )
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF PSZFK ( 1.327 km )
Budapesti Kommunikációs Főiskola - BKF ( 1.939 km )
Evangélikus Hittudományi Egyetem - EHE ( 1.924 km )
Pünkösdi Teológiai Főiskola - PTF ( 0.420 km )
Szent István Egyetem - SZIE-YMÉK ( 1.367 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE ( 1.105 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE BKMFK ZMNE BKMK ( 1.105 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE-KHK ( 1.105 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások