Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
100.000 Ft/hó

Újvilág utca

Budapest, XIV. Kerület  22 m2, 1 szoba

részletek

Pest kedvelt részén remek közlekedési lehetőséggel kiadó egy fiatalos, igényes lakás Törökőrön.
A magas minőségben felújított 22 nm-es ingatlan egy 2 emeletes társasház földszintjén található. Mind az elrendezésében mind a berendezésben igényesen és praktikusan lett kialakítva.

A fenntartási költsége kifejezetten mérsékelt, a közös költség csupán 4000 Ft, ami már a víz fogyasztást is magába foglalja. A fűtést egyedi mérésű gáz konvektoros, az elektromos áram is külön órával mért. A lakás bútorozottan és gépesítve (mosógép nincs!) kerül átadásra.

Városbeli elhelyezkedése kiváló, tömegközlekedési szempontból a város valamennyi pontja nagyon könnyen megközelíthető. A megálló 5 perces sétára található, itt jár többek között a 7-es, a 7E, a 8E, a 110 és 112-es és a 133 E busz is.

Kéthavi kaucióval és egy havi lakbérrel hosszú távra, azonnal kiadó.

arenda.alberlet.hu

Közlekedés: 7-es busz Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF ( 1.229 km )
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF PSZFK ( 1.252 km )
Evangélikus Hittudományi Egyetem - EHE ( 0.994 km )
Magyar Táncművészeti Főiskola - MTF ( 1.618 km )
Pünkösdi Teológiai Főiskola - PTF ( 1.411 km )
Szent István Egyetem - SZIE-YMÉK ( 1.198 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások