Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
155.000 Ft/hó

Szugló utca

Budapest, XIV. Kerület  52 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Scheiling Tamás, +36/30-932 Mutasd

részletek

Az ingatlan a Paskál parkban található. A földszinti lakásba ha belépünk, az előszobából nyílik a WC, a fürdőszoba, a hálószoba, és az amerikai konyhás nappali. A nappaliból lehet kimenni a teraszra, amelyik közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik a szépen gondozott, zárt parkkal. A közüzemi költségek egyedi mérők alapján vannak elszámolva. A lakás közös költsége kb. 16 eFt/hó.


Közlekedés egyéb: 77, 82 troli Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF ( 1.367 km )
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF PSZFK ( 1.347 km )
Budapesti Kommunikációs Főiskola - BKF ( 1.965 km )
Evangélikus Hittudományi Egyetem - EHE ( 0.283 km )
Magyar Táncművészeti Főiskola - MTF ( 1.985 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások