Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
170.000 Ft/hó

Szentmihályi út

Budapest, XIV. Kerület  62 m2, 3 szoba

részletek

XIV. kerületben, RÁKOSFALVÁN, az ÖRS VEZÉR TÉR és a RÁKOS-PATAK szomszédságában, a FÜREDI UTCAI LAKÓTELEPEN, a Szentmihályi úton, egy tízemeletes, liftes, rendezett társasház 1. emeletén kiadó egy 62 nm-es, 3 SZOBÁS, FELÚJÍTOTT, ERKÉLYES, FIATALOS BÚTOROKKAL és MINŐSÉGI HÁZTARTÁSI GÉPEKKEL berendezett, LÉGKONDICIONÁLT, rendkívül jó elosztású, csendes, világos, napfényes, modern lakás.
Az ingatlanban 2 HÁLÓSZOBA, egy nagyméretű, ÉTKEZŐS NAPPALI, egy tágas konyha, egy kádas fürdőszoba, egy külön WC, egy közlekedő, egy előszoba és egy loggia került kialakításra. A szobák a nappalit leszámítva KÜLÖN NYÍLNAK. Az egyik hálóhoz egy 4 nm-es, parkra néző LOGGIA is tartozik. A konyha korszerű háztartási gépekkel, többek között mosogatógéppel és elszívóval felszerelt. A közlekedőben lévő BEÉPÍTETT SZEKRÉNYEK remek tárolási alternatívaként szolgálnak. A nyugati tájolású erkély és az ablakok a szomszédos parkra néznek, így a lakás a Kerepesi út közelségének ellenére is kifejezetten csendes.
A felújítás során az ingatlan ÚJ NYÍLÁSZÁRÓKAT, laminált parkettát, minőségi hidegburkolatot, egyedi konyhabútort, exkluzív világítótesteket és vadonatúj fűtőtesteket kapott. A munkálatok részeként az elektromos, a víz- és a gázhálózat is korszerűsítésen esett át.
Télen a meleget távfűtés biztosítja. A nappali INVERTERES KLÍMÁVAL felszerelt. Parkolásra az utcán van lehetőség ingyenesen. A társasház remek lakóközösséggel rendelkezik.
A közlekedés minden irányba kiváló (M2 metró, H8, H9 HÉV, 3-as, 28-as, 62-es villamos, buszok, trolibuszok). Az ÖRS VEZÉR TÉRI metrómegálló, az ÁRKÁD bevásárlóközpont, a NAGY LAJOS KIRÁLY ÚTJA, a MOGYORÓDI ÚT, a CSÖMÖRI ÚT, a VERES PÉTER ÚT, a JÁSZBERÉNYI ÚT, a KŐBÁNYAI ÚT és a HUNGÁRIA KÖRÚT is percek alatt elérhető. A közelben megtalálható minden, ami a hétköznapi élethez szükséges.

Közös költség: 10 ezer HUF/hó
Rezsi: Fogyasztás szerint fizetendő. A lakás egyedi mérőórákkal felszerelt. (Távhő 15 ezer HUF/hó)

Október 15-től költözhető!

Bérleti díj: 170 ezer HUF/hó+rezsi+kaució

Érdeklődni: Vöő Gergely
Hívjon bizalommal a nap bármely szakában, valamint hétvégén is!
I also speak english.

A bérlők részére a közvetítés ingyenes!

skyholdingatlan.alberlet.hu

Közlekedés: Metro 2 piros
Környék egyéb: Örs Vezér tér
Közlekedés egyéb: H8, H9 HÉV, 3-as, 28-as, 62-es villamos Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF ( 1.855 km )
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF PSZFK ( 1.821 km )
Budapesti Kommunikációs Főiskola - BKF ( 1.105 km )
Szent István Egyetem - SZIE-VÁTI ( 1.937 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások