N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
95.000 Ft/hó

Szatmár utca

Budapest, XIV. Kerület  38 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Kósa Zsófia, +36/70-424 Mutasd

részletek

Van egy lakásom, amit nagyon szívesen kiadnék neked, amit közjegyzői okiratba szépen belefoglalnánk, hogy meddig tartózkodnál nálam. Maga az ingatlan 38 nm-es, pici erkéllyel rendelkező másfél szobás lakás, függőfolyosós társasházban. Egészen pontosan hol is helyezkedik el? Nyugodt helyen, Alsórákoson Zuglóban.
A lakás gépesített (mosógép, hűtőszekrény, tűzhely) Valamint, konyhai alap eszközök is rendelkezésre állnak, ami a mindennapi élethez szükséges. Parkolás az utcán ingyenes. Tömegközlekedéssel a belváros kb. 20 perc alatt elérhető (buszok: 5, 124, 125, éjszakai busz: 973, villamosok: 62A, 69); a megálló kb. 2 perc gyalog. Bevásárlási lehetőség (Tesco) pár percre van.
A szoba parkettás, kisebbik szoba laminált padlós, konyha és fürdő járólapos.
A közös költség 7000 forint, víz, villany, gáz, fogyasztás alapján fizetendő.
Maga a ház 14 lakásos társas ház. Kétszintes épület. A földszinten mindkét oldalon vannak lakások, az emeleten,- ahol a szóban forgó lakás is elhelyezkedik, 6 lakás található.
A lényeg pedig: A külső állapotok nem a legmegfelelőbbek, mondhatni elszomorító. Sokat küzdünk - és majd küzdhetsz Te is- ha tényleg magadénak fogod érezni a lakásom-, hogy a közös képviselő valamit tegyen az egész lakás megóvásával kapcsolatban. Most Te lehetsz a SOROS, ha szeretnél valamit majd a lakásért tenni! ( Persze, ez ügyben is majd kitöltünk egy csodás papírt, (ha szeretnéd), hogy helyettem és nevemben eljárhass majd esetleg a közgyűléseken. De nagyon előre szaladtam.

Összefoglalva nézzük a lakás előnyeit:
- Közel van mindenhez,
- Másfél szobás lakás
- Pici erkéllyel rendelkezik

A lakás hátrányai:
- Nincs, maximum szubjektív alapon, a fentebb említett külső állapotok miatt.

A képek a mostani lakás állapotot tükrözik, a jelenlegi lakók 2 héten belül költöznek ki. A led tévé, és az alatta levő szekrény, nem a lakáshoz tartozik, valamint a kisszobában lévő íróasztal sem, valamint az ágy. Szerintem csapj le rá még ma! Nem fogod megbánni!
A beköltözéshez két havi kaució szükséges, valamint leinformálható munkahely.
Bérleti díj: 95.000 Ft
UI: Állat nem hozható, dohányzás nem megengedett a lakásban!Egyetem közeli:
Evangélikus Hittudományi Egyetem - EHE ( 1.156 km )
Harsányi János Főiskola - HJF ( 1.554 km )
Magyar Táncművészeti Főiskola - MTF ( 1.516 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások