Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
360.000 Ft/hó

Paskál utca

Budapest, XIV. Kerület  192 m2, 3 szoba + 1 félszoba
Krizsány Márta, +36/70-386 Mutasd

részletek

Június végétől kiadó a XIV. kerület Paskál utcában, zöldövezetben egy frissen felújított lakás. A felújításkor minden tetőtéri ablakot kicseréltünk, tisztasági festés történt, az emeleti szobákban padlóburkolatot cseréltünk.
A lakás a házban található 8 lakásból az egyik, a legfelső, 3. emeleten található, belső két szintes, 192 nm összterületű, 4 és fél szobás ingatlan. Az ablakok utcára és félig a kertre néznek. A lakáshoz saját garázs tartozik a ház aljában.
Teljes mérete 192 nm, 50 nm-es nappali és konyha+étkező, 20 nm-es hálószoba, hozzá tartozó külön fürdőszobával és WC-vel, az emeleten 16 nm-es szoba, 16 nm-es szoba, 10 nm-es fél szoba. Ezen felül a nappali mellett található egy WC, egy tároló helyiség, az emeleten egy fürdőszoba WC-vel és egy mosókonyha. A nappaliban található a légkondicionáló és innen lehet kimenni ez erkélyre, mely nagyjából 8 nm.
Sajnos alaprajzunk nincsen. A bejárat az előszobába nyílik, mely szintén egyben van a nappalival, a bejárati ajtóval szemben található a konyha, egy kis gardróbszekrény és egy külön szekrényben a kombi gázkazán, mely a fűtést és a meleg víz ellátást biztosítja. A konyha végében van az étkező, egybe nyitva a nappalival. A bejárat mellett balra nyílik a WC és a tároló helyiség. Emellett van az emeletre vezető lépcső. A lépcső mellett nyílik a hálószoba, benne óriási gardróbszekrénnyel, bal oldalán egy leválasztott dolgozósarokkal, ennek végében pedig a fürdőszoba és WC található. Az emeletre felérve balra az egyik 16 nm-es szoba van, szemben a másik és a folyosón elindulva bal oldalon a félszoba. Emellett található a fenti fürdőszoba és WC, mellette ( a félszobával szemben) a mosókonyha.
Felszereltsége: a konyha teljesen gépesített. A szobák részben bútorozottak: a nappaliban található három kanapé, étkező asztal, székekkel. A szobák mindegyikében található szekrény, kettőben beépített gardróbszekrény, egyikben íróasztal. Fontos, hogy a bútorokat nem igazán tudjuk elvinni máshova, szeretnénk ezekkel együtt bérbe adni a lakást, esetleg a garázsban tárolhatóak, amennyiben arra a bérlőnek nincs szüksége. Amennyiben kifejezett kérés volna a bútorok elvitele, akkor igyekszünk rugalmasak lenni.
Közelben élelmiszerüzlet, pékség található. Remek sportolási lehetőség a Szilas patak mellett található bicikli és futó útvonal. A 77-es troli megállója 1-2 percre található. Parkolás (a garázson kívül) az utcán is megoldható, nem parkolási díjas övezet.
Hosszú távra keressük azt a bérlőt, akinek megtetszik a lakás, 24 hónapos szerződésben gondolkozunk. Háziállatot illetően egy kutya vagy egy macska, amely részünkről elfogadható. A lakásban a dohányzás nem lehetséges. Magánszemélyeknek, családoknak és irodának is alkalmas a lakás beosztása, elérhetősége. Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant, azt akár a délelőtti, akár a délutáni időszakban is meg tudjuk oldani, telefonos egyeztetés után.

Bérleti díj: 360.000 Ft/hó + rezsi
Kaució: 2 havi bérleti díj
Rezsi: közös költség: 33 000 Ft (vízóra, éves elszámolással)
gáz: havi diktálással, használat szerint fizetendő
villany: havi diktálással, használat szerint fizetendő

Nem szeretnénk közvetítők segítségét igénybe venni, kérem ilyen ügyben ne keressenek!


Közlekedés egyéb: 77-es troli Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF ( 1.962 km )
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF PSZFK ( 1.918 km )
Evangélikus Hittudományi Egyetem - EHE ( 1.599 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások