Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
105.000 Ft/hó

Pándorfalu utca

Budapest, XIV. Kerület  22 m2, 1 szoba

részletek

Zuglóban, a Rákospatakhoz és M3 -as autópályához közel kiadó egy teljesen berendezett, 1 emeleti, 22nm-es modern, stílusos mini garzon lakás. A fürdőszoba, tusolós. Az előszobában beépített gardróbszekrény van. A konyha részen indukciós főzőlap, mikró és kis hűtő-fagyasztó rekesszel, bárpult, beépített led világítással. Az ágy, kényelmes heverő. a Led Tv is tartozéka a lakásnak.
1 főnek kiadó. 2 havi kaució szükséges. A rezsi fix, minden költséget tartalmaz, tv előfizetést és wifit is.
Az utcában a parkolás ingyenes.

Közlekedés: Kis földalatti
Környék egyéb: Mexicoi tér
Közlekedés egyéb: 74-es troli, M1 metro, 62, 69-es
villamos, 5 busz Egyetem közeli:
Evangélikus Hittudományi Egyetem - EHE ( 1.495 km )
Harsányi János Főiskola - HJF ( 1.160 km )
Magyar Táncművészeti Főiskola - MTF ( 1.368 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások