Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
160.000 Ft/hó

Nagy Lajos király útja

Budapest, XIV. Kerület  49 m2, 2 szoba
Steiner Beatrix, +36/20-805 Mutasd

részletek

Kiadó lakás téglaház negyedik emeletén bútorozva, gépesítve. A két szoba tágas, világos, külön nyílik. A nappaliban ülőgarnitúra, szekrénysor, tv van, a hálószobában franciaágy, szekrények és komód. A fürdőszobában sarokkád, zuhanyzó és mosógép található. A wc külön helység. A konyha napos, beépített konyhabútor és háztartási gépek rendelkezésre állnak. A lakás rendezett házban található, lift nincs. Kitűnő a közlekedés.
A közös költség 9800 Ft. Minden fogyasztás mérhető.

Közlekedés: Metro 2 piros Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF ( 1.012 km )
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF PSZFK ( 1.001 km )
Budapesti Kommunikációs Főiskola - BKF ( 0.289 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások