Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
198.000 Ft/hó

Korong utca

Budapest, XIV. Kerület  73 m2, 2 szoba

részletek

Extra igényességgel felújított otthon várja első lakóit.

Tágas, világos terek, arányos, jól berendezhető külön bejáratú szobák, teljes felszereltségű konyha étkezővel, zuhanyfülkés fürdő és különálló WC, hatalmas beépített szekrény jellemzik a lakást. A fűtést és meleg vizet kondenzációs kazán biztosítja.

A ház nemrég kapott külső (kőzetgyapot) szigetelést, a nyílászárók műanyagok, új, jól szigetelt fa bejárati ajtó van. Mindezek gazdaságos fenntartást, alacsony rezsi költségeket biztosítanak.

6 lakásos társasház második emeletén helyezkedik el (lift nincs), ezen a szinten is csak 2 lakás van, zárószint, így nagyon csendes, zavartalan. A háznak van egy közös kis kertje, a lakóközösség békés, összetartó.

Az ingatlan elhelyezkedése remek, a Korong és a Columbus utca sarkához közel, sétatávolságra a Mexikói úttól, az 5 busz, 1 és 3 villamosok megállói percek alatt elérhetők, közel a kis földalatti végállomása és a Városliget. A parkolás ingyenes a környező utcákban.

Bérleti díj: 198 ezer Ft, + közös költség (15 e) + rezsi egyéni fogyasztás alapján. Közjegyző által készített bérleti szerződést kötünk. 2 havi kaució és az első havi bérleti díj letétele után azonnal költözhető!

Olyan bérlőt várunk, aki hosszútávra venné ki lakásunkat és olyan nagy gonddal és szeretettel ügyelne rá, ahogy mi kialakítottuk.

Közvetítők segítségét nem kérjük.

Környék: Városliget
Közlekedés: 7-es busz, Kis földalatti
Közlekedés egyéb: 1. villamos, 5. busz Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF ( 1.985 km )
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF PSZFK ( 1.990 km )
Evangélikus Hittudományi Egyetem - EHE ( 0.802 km )
Harsányi János Főiskola - HJF ( 1.768 km )
Magyar Táncművészeti Főiskola - MTF ( 0.909 km )
Szent István Egyetem - SZIE-YMÉK ( 1.503 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások