Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
150.000 Ft/hó

Kopja utca

Budapest, XIV. Kerület  69 m2, 2 szoba

részletek

Kiadó Budapest 14. kerületében Zuglóban a Kopja utcában, egy 69 nm-es két szobás lakás.

A lakástól 1 perc sétára troli megállók, 3db különböző az egész várost átszelő éjszakai busz megállója, max. 10 perc sétára a kettes metró megállója, 5 perc sétára obi, tesco hipermarket, lidl, posta, bankfiókok, óvoda, iskolák, fitnesterem, benzinkút, gyógyszertár...A ház egy rendezett, kultúrált, jó lakóközösséggel bíró 3 emeletes tégla épület, zárt kerttel-udvarral, az udvarán a lakáshoz tartozó 1db gépjárműparkolóval. (Az épület közvetlen közelében rengeteg kiváló, ingyenes parkolási lehetőséggel.)

A lakás a magasföldszinten található (egyenértékű az első emelettel alatta nincsen lakás), a lakáshoz egy, csak ahhoz tartozó, függőfolyosó vezet, az udvar felőli oldalon (akár erkélyként is használható. Az utcafront felőli oldalon pedig teljes szélességében egy erkély tartozik hozzá erre az erkélyre néz a két szoba, tehát világos. A lakásnak étkezős konyhája van, a fürdőszobától külön wc-vel rendelkezik, valamint található még a lakásban egy kis kamra is. Az alagsorban tartozik a lakáshoz egy saját, zárható tároló is. A lakás ablakai redőnyösek. A közös költség kedvező, a lakás fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak.
Információért a as szám hívható. Ingatlanosok kíméljenek. Köszönöm.

Közlekedés: Metro 2 piros Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF ( 0.191 km )
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF PSZFK ( 0.230 km )
Budapesti Kommunikációs Főiskola - BKF ( 1.001 km )
Evangélikus Hittudományi Egyetem - EHE ( 1.371 km )
Pünkösdi Teológiai Főiskola - PTF ( 1.442 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE ( 1.971 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE BKMFK ZMNE BKMK ( 1.971 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE-KHK ( 1.971 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások