Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
160.000 Ft/hó

Hungária körút

Budapest, XIV. Kerület  48 m2, 2 szoba
Koburger Soma, +36/70-618 Mutasd

részletek

Kiadó egy 48 négyzetméteres bútorozott és gépesített lakás Zuglóban, a Hungária körúton. 5 emeletes társasház első emeletén található lakás összes ablaka a belső kertre néz, emiatt a körút zaja nyitott ablakoknál sem hallatszik be, rendkívül csendes. Élőben is nyugodtan le lehet ellenőrizni :)
Lakásban található egy nappali és hálószoba, mindkettő kis francia erkéllyel bír. Ezen felül az ajtón belépve egy kis közlekedő van, melyből nyílik a zuhanyzós fürdőszoba WC-vel, valamint a konyha, melyhez tartozik egy kamra is.
A lakás bútorozott és gépesített, habár a TV-t valószínűleg jön velem.

A rezsi alacsony, minden egyedi mérővel szerelt. Közös költség 12.576.- Ft, fűtés és melegvíz átalánydíjas (télen-nyáron ugyan annyi) 10.264.- Ft + melegvíz köbméterenként 817.- Ft.
TV és internet előfizetés UPC-nél van, de köthető saját is igény szerint. Ez jelenleg 8.700.- Ft, melyben rengeteg csatorna (HD csatornák, sok ismeretterjesztő és sport csatorna, HBO pakkal), és rendkívül gyors internet van.
Gáz és villany fogyasztás függő, nekünk eddig a kettő megállt havi 4-5.000.- Ft környékén.

A ház karbantartott, hetente takarítják.

Közlekedés szempontjából remek helyen van. Az 1es villamos a ház előtt áll meg, és egy megállóra van a Stadionok metróállomás, illetve a Thököly út és Zugló Vasútállomás is, ahol a vonat mellett az összes Thököly úton közlekedő busz megáll.

Városliget gyalog 10 perc séta, villamossal 2 megálló.

A környéken található óvoda, posta, Tesco, Lidl, Spar, Benzinkút, Burger King és minden, mi szem szájnak ingere.

Kisállat megbeszélés szerint hozható, jelenleg is van a lakásban. Mondjuk kígyók, amik nem kapják szét a bútorokat, de cserébe mindenki megijed tőlük. Nyugi, viszem őket is magammal :)

Nyílászárók cserélve lettek, és mindegyik szúnyoghálóval rendelkezik, így mindenki kedvenc poloska hadserege nem jut be, a szúnyogokról nem is beszélve. Bejárati ajtó biztonsági ajtó, több kilincs is van rajta a kelleténél.

Ideális lakás pároknak vagy egyedülállóknak. Gyerekes családoknak már pici, így gyerkőccel érkezőknek nem annyira ajánlom, de persze minden megoldható.

Parkolás utcán lehetséges (fizető övezet), de egy utcára már ingyenesen lehet parkolni, illetve a házhoz tartozik a járdán négy hely, mely szintén ingyenes.

Októbertől költözhető.

Képeket szívesen küldök emailben bármikor.

Környék: Városliget
Közlekedés: Metro 2 piros
Közlekedés egyéb: 1-es villamos, Thököly úti buszok Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF ( 1.626 km )
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF PSZFK ( 1.661 km )
Evangélikus Hittudományi Egyetem - EHE ( 1.551 km )
McDaniel College - MCDC ( 1.802 km )
Magyar Táncművészeti Főiskola - MTF ( 1.615 km )
Pünkösdi Teológiai Főiskola - PTF ( 1.121 km )
Szent István Egyetem - SZIE ÁOTK ( 1.941 km )
Szent István Egyetem - SZIE-YMÉK ( 0.692 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE ( 1.796 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE BKMFK ZMNE BKMK ( 1.796 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE-KHK ( 1.796 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások