N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
165.000 Ft/hó

Gvadányi utca

Budapest, XIV. Kerület  74 m2, 3 szoba
Bézi Orsolya, +36/70-360 Mutasd

részletek

Zugló kertvárosi részén, a Rákos-patak partján (Alsórákos), kis autós forgalmú utcában május 1-től hosszú távra kiadó egy kitűnő elosztású, napfényes, 74m2-es, 1+2 szobás, két teraszos, jó állapotú, földszinti lakás. Egyedülállónak, párnak vagy egy gyermekes családnak ideális.
A meleg árnyalatú lakásban fából készült beépített szekrények, TV állvány és beépített könyvespolc is található. A konyha gépesített (hűtő, mikró, tűzhely, sütő), a konyhabútor szintén fa alapanyagú. Az étkező kovácsoltvas asztalból és székekből áll, mely igény szerint a lakásban marad. A tágas nappaliból zárt, füvesített, csendes kertre nyílik a nagyobb terasz (8m2). A két teljesen különálló szoba szintén a ház kertjére néz. A kisebb szobában egy beépített szekrény található, valamint ebből a szobából nyílik a második terasz.
A káddal rendelkező fürdőszobától külön helyiségben helyezkedik el a WC.
A tizennégy lakásos társasház 2002-ben épült, a teremgarázsban egy autónak parkolási lehetőség biztosított, melyet a havi bérleti díj tartalmaz.
A környék remek közlekedési lehetőséggel rendelkezik. Gyalogos távolságban elérhető posta, gyógyszertár, élelmiszerbolt, sportpálya stb. Tömegközlekedéssel Örs vezér tér 10 perc, Bosnyák tér 10 perc.
Bérleti díj min. 1 évre: 165 000 Ft/hó + rezsi; 2 havi kaució szükséges.

Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF ( 1.569 km )
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF PSZFK ( 1.521 km )
Budapesti Kommunikációs Főiskola - BKF ( 1.408 km )
Evangélikus Hittudományi Egyetem - EHE ( 1.805 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások