Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
165.000 Ft/hó

Fűrész utca

Budapest, XIV. Kerület  65 m2, 1 szoba + 2 félszoba

részletek

Tulajdonostól kiadó I. emeleti lakás Zuglóban, Budapest, XIV. kerület, 165.000 Ft, 65 nm (12 nm erkéllyel), igény szerint garázzsal és tárolóval +15.000 Ft-ért.

Kiadó hosszútávra a Fűrész utcában, a Bosnyák tértől két percre új építésű, csendes, nappali és 1+2 hálószobás bútorozatlan lakás.
A lakás központi része az amerikai konyhás nappali (légkondicionálóval), benne teljesen felszerelt konyhabútorral (mosogató gép is). A három hálószoba parkettás, 8 nm, 10 nm és 12 nm nagyságú. Az előtér és a WC egy kicsit eltér az alaprajzon látható eredeti tervektől, valamint a 12 nm-es hálószoba is berajzolásra került. Az előtérben egy tágas beépített szekrény található.
A fűtést gázcirkó biztosítja. A lakás tájolása és szigetelése nagyon jó, így a fűtés minimális költségekkel jár. Közös költsége 12.500 Ft, minden más fogyasztás mérőóra szerint fizetendő.
Két havi kaució, és egy havi bérleti díj előre fizetendő.
Mobil:
Várom hívását, hétvégén is elérhető vagyok!

Közlekedés: 7-es busz Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF ( 1.398 km )
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF PSZFK ( 1.374 km )
Budapesti Kommunikációs Főiskola - BKF ( 1.950 km )
Evangélikus Hittudományi Egyetem - EHE ( 0.407 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások