N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
117.000 Ft/hó

Fogarasi út

Budapest, XIV. Kerület  36 m2, 1 szoba
Fehér Mária, +36/20-940 Mutasd

részletek

Április 16-tól alacsony rezsijű, nagyon jó adottságokkal rendelkező, földszinti 36 nm-es egyszobás lakás kiadó Zuglóban a Pillangó utcai metró megállónál. A lakás hosszútávra kiadó nem dohányzó személynek vagy párnak. Házi kedvencek, sajnáljuk, de nem költözhetnek.
A társasház rendezett, téglaépítésű, biztonságos, a lakás jó hőszigetelésű, biztonsági nyílászárókkal, redőnnyel felszerelt. A lakás újszerű állapotú, tágas, kényelmesen, igényesen berendezett, két oldalról is napsütötte. Igényes, modern bútorokkal kényelmesen berendezett, a járófelület parkettával illetve járólappal burkolt, gázkonvektoros fűtés van a lakásban.
Minden közmű saját mérőórás, közös költség 9200 Ft.
Teljesen felszerelt konyha (mikro, páraelszívó, hűtő stb.), mai igények szerinti fürdőszoba, sarokkádas zuhanykabin, mosógép.
Különálló helyiség a wc, továbbá egy tároló helyiség is van. Szükség esetén a zárt pincetároló használata lehetséges megegyezés szerint. Internet, kábeltv bekötés kialakítva, bérlői szolgáltatói szerződéssel megoldható.
A közvetlen közelben a 2-es metro, troli, buszok, 1-es villamos, kerékpárutak. Pár percen belül elérhető Keleti pu, Volánbusz pályaudvarok, Tesco Extra, Aréna Plaza stb., a Belváros 10 perc!
A közvetlen közelben minden féle üzlet, gyorséttermek, büfék, mozik, a Városliget. Parkolási lehetőség ingyenesen a ház előtt. Egyetemek, főiskolák egy ugrásnyira.
Bérleti díj: 117 ezer Ft/hó + rezsi.

Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF ( 0.668 km )
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF PSZFK ( 0.714 km )
Budapesti Kommunikációs Főiskola - BKF ( 1.183 km )
Evangélikus Hittudományi Egyetem - EHE ( 1.851 km )
Pünkösdi Teológiai Főiskola - PTF ( 0.977 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE ( 1.419 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE BKMFK ZMNE BKMK ( 1.419 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE-KHK ( 1.419 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások