Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
170.000 Ft/hó

Erzsébet királyné útja

Budapest, XIV. Kerület  53 m2, 2 szoba
Kovács Zsófia, +36/30-364 Mutasd

részletek

Zuglóban az Erzsébet királyné útján kiadó egy 53nm alapterületű + 6nm erkély, 3. emeleti 1+1 szobás belső kertre néző gyönyörű légkondícionált lakás. Elrendezését illetően tökéletes választás lehet pároknak. A két külön nyíló szoba közül az egyik szoba hálószobaként, a másik egy amerikai konyhás nappaliként funkcionál. Az előszobában nagy gardróbrendszer található. A nappaliból egy erkély nyílik a csendes belső udvarra. A fürdőszobai WC-n túl még egy külön helységben is található WC, ami akár kis tároló kialakítására is alkalmas. A lakás bútorzott és részben gépesített (mosogatógép, kerámialapos főzőlap, sütő, KLÍMA). A környéken a remek infrastruktúra mellett kiváló a közlekedés is.
Közlekedés: 5-ös és 32-es busz, 3-as 62-es és 69-es villamos.
Hosszútávra kiadó, minimum 1 év.
Azonnal költözhető 2 havi kaucióval és az első havi bérleti díjjal.
Közös költség: 9 ezer forint.


Közlekedés egyéb: 5ös és 32-es busz, 3, 62 és 69-es
villamos Egyetem közeli:
Evangélikus Hittudományi Egyetem - EHE ( 1.071 km )
Harsányi János Főiskola - HJF ( 1.349 km )
Magyar Táncművészeti Főiskola - MTF ( 1.028 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások