Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
120.000 Ft/hó

Csertő park

Budapest, XIV. Kerület  35 m2, 1 szoba
Harsányi Domonkos, +36/30-952 Mutasd

részletek

Jó állapotú, komfortos, berendezett Panorámás garzon az Örs vezér terétől és a Metropolitan egyetemtől néhány percre kiadó!

A remek infrastruktúra mellett (Spar, Penny Market, gyógyszertár, dohánybolt, éttermek és Árkád, IKEA) a lakás csendes helyen található. A ház gondozott, a lakóközösség barátságos és csendes, szomszéd csak a lakás egyik oldalán.
A lakás felszereltsége tartalmaz teljes konyhabútor, étkezőasztal, székek kanapéágy, tűzhely, minden amire szükség lehet.

Tökéletes fiatal pároknak, vagy egyedülállóknak, de egyetemistáknak is.

Ha remek áron keresel albérletet a 14. kerület frekventált, mégis csendes részén, ezt a garzont neked találták ki.

Közlekedés: Metro 2 piros
Környék egyéb: Örs vezér tere Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF ( 1.424 km )
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF PSZFK ( 1.384 km )
Budapesti Kommunikációs Főiskola - BKF ( 0.818 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások