Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
140.000 Ft/hó

Columbus utca

Budapest, XIV. Kerület  53 m2, 1 szoba + 1 félszoba
dscn0057.jpg
László Milotta, +36/30-363 Mutasd

részletek

Az ingatlan Budapest XIV. kerületének egyik legszebb utcájában található, kedvező megközelítési adottságokkal. Az 1. Metró gyalog 10 perc alatt elérhető, a villamosmegálló is mindössze 5 perc járásra található.A lakás egy hagyományos szerkezetű , földszint+ két emeletes társasház magasföldszintjén helyezkedik el. Az épület alagsorában tárolóhelyiségek, a többi szinten lakások találhatók.
A lakáshoz udvari gépkocsi beálló is tartozik, ez a bérleti díjban benne foglaltatik.l A felújított, bútorozott központi fűtéses lakás a közös lépcsőházból nyílik. A szobák külön bejáratúak, a nappali ablaka az utca felőli előkertre, a hálóé az udvar felé nyílik. Különálló helyiségben található a mosógéppel felszerelt fürdőszoba és a Wc , a mosogatógéppel, mikrohullámú sütővel, elektromos tűzhellyel,hűtőszekrénnyel rendelkező konyha és az étkező egy légterű. A lakáshoz tartozik az előszobából nyíló kamrahelyiség is, valamint az alagsorban egy 6 m2 nagyságú önálló tároló. A helyiségek ablaka műanyag szerkezetű, hőszigetelő üvegezésű, szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelt. A szobák burkolata laminált parketta, a többi helyiségé mázas kerámia. A hőmérséklet nyáron is kellemes, így légkondicionálóra nincs szükség. Elsősorban egyedülállók jelentkezését várjuk. Kisállat tartásához, dohányzáshoz nem járulunk hozzá.A társasházi közös költség a rezsin felül 8400 Ft/hó, kaució két hónapi.

Közlekedés: Kis földalatti
Közlekedés egyéb: villamos Egyetem közeli:
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 1.769 km )
Evangélikus Hittudományi Egyetem - EHE ( 1.284 km )
Harsányi János Főiskola - HJF ( 1.898 km )
McDaniel College - MCDC ( 1.921 km )
Magyar Táncművészeti Főiskola - MTF ( 0.735 km )
Szent István Egyetem - SZIE-YMÉK ( 0.920 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások