Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
180.000 Ft/hó

Cinkotai utca

Budapest, XIV. Kerület  90 m2, 2 szoba + 1 félszoba
Kovacsik Tamas, +36/30-898 Mutasd

részletek

Zugló csendes zöldövezeti részén, egy utcányira a Rákos-pataktól KIADÓ tágas, fénnyel teli lakásunk. A 2,5 szobával, 2 fürdőszobával, 1 különálló wc-vel, spájzzal, konyhával és 3 terasszal rendelkező lakás ideális családosok, vagy párok számára. A lakás 2016-ban teljeskörű(!) felújításon esett át, új ablakokat, parkettát, csempéket és vadonatúj konyhabútort is kapott.
A mindennapos komfortérzetet a szintén teljesen új légkondicionáló biztosítja, mellyel igény szerint lehet hűteni vagy akár fűteni.
A lakáshoz tartozik egy belső udvarra nyíló 18 nm-es garázs is. Bútorozatlanul adjuk, de több beépített szekrény is található a lakásban, sőt mosógép, mosogatógép és egy új hűtő is a lakás része. (lásd a fotókon)
A lakásban cirkófűtés van, a konyhában pedig villanytűzhely adja a meleget az esti vacsorához. Igazi családi fészek. Pár perc sétára található egy CBA, fagyizó, papírbolt és zöldséges is. A 77-es trolibusz megállója szintén séta távolságra van, melynek végállomása a Stadionok metrómegálló.
Kisgyermekeseknek is ideális közeg, a pár perc sétára található Rákospatak és a mellette felépült új játszóterek egész napos elfoglaltságot biztosítanak a kicsiknek. (Sőt, télen még síelni is megtanulhatnak! :)
A közelben óvoda és iskola is található.
Olyanok jelentkezését várjuk, akik hosszabb távon gondolkodnak, és igazán magukénak érzik majd ezt a nem mindennapi lakást!

Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF ( 1.960 km )
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF PSZFK ( 1.916 km )
Evangélikus Hittudományi Egyetem - EHE ( 1.597 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások