Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
125.000 Ft/hó

Bolgárkertész utca

Budapest, XIV. Kerület  39 m2, 1 szoba

részletek

XIV. kerületben, Zugló parkos részén, az Örs vezér tere és a Pillangó utca között félúton, a Bolgárkertész és Padlizsán utca sarkán, közvetlenül TULAJDONOSTÓL kiadó egy 1 szobás (39 nm) felújított tégla építésű lakás. Azonnal költözhető!
A lakásban egy amerikai konyhás nagy méretű nappali található, melynek erkélye a Padlizsán utca csendes parkjára néz.
A lakás részlegesen bútorozott: van egy nagy beépített gardrób szekrény, mely a fürdőből nyílik, illetve a nappaliban egy egyedi, méretre gyártott szekrénysor. A fürdőszoba óriási sarokkáddal van felszerelve, a WC pedig a mosógép kiállással és kis mosdókagylóval rendelkező külön helyiségben található. (Szükség esetén hűtőt, mosógépet, mikrót tudok biztosítani.)
Az összes nyílászáró új thermo üveggel felszerelt, az ajtó biztonsági.
Bár a társasház kívülről nincsen felújítva, minden fővezeték felújításra került az elmúlt években, illetve tavasszal a lépcsőház is teljes rekonstrukción ment keresztül.
A lakás rezsidíja nagyon alacsony: fűtés új gázkonvektorral ~3500-4000Ft, közös ktg. 7700 Ft, villany ~4000 Ft, víz+csatorna ~4500 Ft. A házban UPC szolgáltatás társasházi kedvezménnyel (listaár alatt) elérhető/aktív, de hűségidő nincs, így le is mondható, ha van saját szerződés.
Nagyon jó a közlekedés: 3-as és 62-es villamosok, Örs vezér téri és Pillangó utcai metró és HÉV állomások, illetve számos busz, troli, és több éjjeli buszjárat is néhány percnyi távolságra vannak. Kisbolt, CBA, zöldséges, gyógyszertár 2-3 percre, az Árkád, LIDL, TESCO és OBI kevesebb, mint 10 perces sétával megközelíthetők.
2 havi kaucióval és egy havi bérleti díjjal, azonnal költözhető.
Bérleti díj: 125.000 Ft + rezsi / hó.
Érdeklődni a megadott telefonszámon lehet 9-21 óra között.
Ingatlanosok kérem ne hívjanak!

Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF ( 0.571 km )
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF PSZFK ( 0.578 km )
Budapesti Kommunikációs Főiskola - BKF ( 0.488 km )
Pünkösdi Teológiai Főiskola - PTF ( 1.658 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE ( 1.973 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE BKMFK ZMNE BKMK ( 1.973 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE-KHK ( 1.973 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások