Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
200.000 Ft/hó

Bíbor utca

Budapest, XIV. Kerület  76 m2, 2 szoba + 2 félszoba

részletek

Új társasházban, galériázott, két fürdőszobás, igényes lakás kiadó. Az alsó szinten nappali amerikai konyhával, étkezővel, 2 hálószoba, egy szép fürdő, külön WC és egy gardrób helyiség található. Az emeleten egy 25 nm galéria zuhanyfülkével helyezkedik el. Csendes környék. 3 percre a Metro. Közel a Stadionok és a szomszéd utcában a Tesco extra. A lakáshoz teremgarázs is tartozik.
Azonnal költözhető!

Hívjon, ha kérdése van a lakással kapcsolatban!

Bérleti díj: 200 ezer forint + rezsi

Rezsi: átlagos

Kaució: 2 havi (400 ezer forint)

Érd:

Közlekedés: Metro 2 piros

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások