Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
90.000 Ft/hó

Besnyői utca

Budapest, XIV. Kerület  39 m2, 1 szoba
Varga Andrea, +36/20-451 Mutasd

részletek

Kiadó Zuglóban első emeleti a Puskás Ferenc Stadion metrómegállótól 10 perc kényelmes sétával könnyen megközelíthető ingatlan. Az ingatlan egy, legfeljebb két fő részére ideális, és kényelmes.

A szobában szalagparketta, a lakás egyéb helyiségeiben járólap van. A lakás 39 nm-es, konyha, fürdőszoba, külön WC, szoba helyiségekből áll, melyhez tartozik egy utcai nézetű erkély.

A lakás egy szobás, térelválasztó fallal a nappali, és a háló rész elkülönített. A lakás teljesen bebútorozott és felszerelt – (ágynemű, takarók, párnák – minden, ami egy otthonhoz szükséges) – igény szerint természetesen módosítható. Mosógép, hűtőgép, mikró, beépített konyha teljes felszereléssel, tányérok, edények, stb. 4 rózsás gázfőző, és villanysütő résszel, konyhai szagelszívó, a Wc-ben külön kiépített elektromos szagelszívó. A nappali részen két személy kényelmét szolgáló (tv nézésre, pihenésre) alkalmas lábtartós funkcióval ellátott bőr ülőgarnitúra került. A lakás állat és füstmentes.
Fűtése kombi-cirkó, a nyílászárók műanyagra lettek cserélve, így a kettő együttes kombinációja, valamint a redőnyök a fűtési időszakban is megfelelően biztosítják a lakásban a kellemes közérzetet. A háznak belső gondozott, közös használatú nagy kiterjedésű kertje van, amely kora tavasztól késő őszig szintén a kényelmet szolgálja.

Parkolási lehetőség az utcában van, vagy lehet bérelni a környéken garázst. A ház liftes, a lakás közös költség díja 10.400,- Ft/hó. A bérlettel kapcsolatban felmerülő költségek: bérleti díj + közös költség díja + átalánydíjas rezsi fizetés, amely időszakonként elszámolásra kerül, a fogyasztás alapján. A szerződés megkötéséhez az egy havi bérleti díjon felül 2 havi kaució szükséges.

Az ingatlan 2019. január 1. napjától - egy év határozott időre - kiadó, ezért az ingatlant megtekinteni és szerződést kötni 2018. december 15. napján (szombat) előre egyeztetett időpontban van lehetőség. Kérem a Kedves Érdeklődőket, hogy a fent jelzett telefonszámon szíveskedjenek időpontot foglalni. Amennyiben szerződés megkötésére sor kerül, az adott napon a későbbi időpontra egyeztetett érdeklődőket természetesen értesítjük.

Megkérem a Tisztelt Ingatlanos Kollégákat, hogy segítségük felajánlása ez esetben nem célravezető – ezért mellőzzék a telefonhívásokat az ingatlan kiadásával kapcsolatban, tekintettel arra, hogy saját tulajdonú ingatlanról van szó.

Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF ( 1.419 km )
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF PSZFK ( 1.461 km )
Evangélikus Hittudományi Egyetem - EHE ( 1.806 km )
Pünkösdi Teológiai Főiskola - PTF ( 0.618 km )
Szent István Egyetem - SZIE-YMÉK ( 1.072 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE ( 1.310 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE BKMFK ZMNE BKMK ( 1.310 km )
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem - ZMNE-KHK ( 1.310 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások