Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
170.000 Ft/hó

Vőlegény utca

Budapest, XIII. Kerület  47 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Tóth Károly, +36/30-343 Mutasd

részletek

Budapesten, a XIII. Kerületben, József Attila téren hosszú távra kiadó lakás. 2.emeleti, parkra néző 10 nm-es erkéllyel, 1 szoba + nappali, amerikai konyhás, gyönyörűen felújított állapotban. A lépcsőház és a társas ház belső területe is rendezett. Közelben igazából minden van. Pár lépésre élelmiszerbolt, a belváros busszal és villamossal is megközelíthető. A 3-as Metro Gyöngyösi utcai megállója (Dunapláza) és a villamos is 5 percre található.
A lakás teljesen felszerelt: légkondicionáló,tv, Bluetooth rádió, mosógép, a konyhában mosogatógép, kávéfőző, edények, étkészlet is található. A hálószobában es a nappaliban is új kinyitható kanapé van.
Fűtés: Egyedi gázfűtés.

Közlekedés: Metro 3 kék
Környék egyéb: Dunapláza Egyetem közeli:
Harsányi János Főiskola - HJF ( 1.871 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások