Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
199.000 Ft/hó

Visegrádi utca

Budapest, XIII. Kerület  70 m2, 2 szoba

részletek

XIII. kerület Visegrádi utcában a 2005-ben épült Római kertben kiadó IX. emeleti amerikai konyha nappali + hálós lakás. A lakás alapterülete 60 nm + 20 nm-es saját terasszal rendelkezik, mely a nappaliból és a hálóból is megközelíthető.

Az ingatlan remek elosztású, áll egy amerikai konyha nappaliból, egy hálószobából, egy előszobából és külön wc-vel, fürdőszobával rendelkezik. A lakás új bútorokkal és háztartási gépekkel felszerelt / mosogatógép, mosógéppel, 4 K-s tévével/. Az előszobában és a hálószobában egy-egy gardrób szekrény található. Az ingatlan hűtő-fűtő klímával. A lakás a legfelső emeleten van, a Budai hegyekre panorámás. A parkolást a társasház földszintjén található parkolóhely biztosítja, melynek a bérleti díja 20.000 forint/hó.

Fűtése házközponti egyedi méréssel, a víz - villany és a fűtés költség egyedi fogyasztás után fizetendő. Ideális 1 főnek vagy 1 párnak. Érdemes megnézni.

Bérleti díj: 200000 forint/hó
Garázs bérleti díj: 20.000 forint/hó

diamond.alberlet.hu

Környék: Jászai Mari Tér, Nagykörútról nyíló utca, Nyugati Tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.708 km )
Harsányi János Főiskola - HJF ( 1.788 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Parkolóval (6)