Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
198.000 Ft/hó

Visegrádi utca

Budapest, XIII. Kerület  36 m2, 1 szoba + 1 félszoba

részletek

Igényesen és teljeskörűen felújított, teljesen berendezett világos lakásunk kiadó November közepétől 5 percre a Nyugati pályaudvartól.

A beköltözéshez semmire sincs szükség, mindent beszereztünk, ami egy otthonos élet kialakításához fontos lehet: hatalmas gardróbszekrény, beépített hűtő, mosogatógép, mosógép, vasaló, porszívó, szárító állvány, felmosó szett, vízforraló, kávéfőző, edénykészlet, tányérok, poharak, evőeszközök, Tv ( kábeltv, internet), új ágynemű, luxus matrac, stb. Minden, ami egy finom vacsora, egy jó alvás, tisztálkodás és takarítás fontos kelléke lehet.

A nap végén pedig egy hangulatos, 26 nm-es teraszon pihenhetsz, ami csak a Tiéd. A terasz teljesen elszeparált, külön bejárattal rendelkezik- az ablakok is erre a teraszra néznek, ezért is van olyan világos a többi földszinti lakáshoz képest.

A melegről a digitális termosztáttal ellátott radiátor-fűtés gondoskodik minden helyiségben, amit vadonatúj gázkazán üzemeltet.

Minden, amit a képeken látsz, a lakáshoz tartozik ( kerti bútor, díszpárnák, stb). Keress minket bizalommal, ha megtekintenéd személyesen is.

Ingatlanosokon keresztül NEM szeretném kiadni, ezért kérem NE keressenek. Köszönöm a megértést!

Környék: Dunához közel, Jászai Mari Tér, Nyugati Tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 3 kék Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 0.920 km )
Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola - BKTF ( 1.208 km )
Baptista Teológiai Akadémia - BTA ( 1.568 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE PPK ( 1.942 km )
Közép-Európai Egyetem - KEE ( 1.664 km )
Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem - LFZE ( 1.448 km )
Magyar Képzőművészeti Egyetem - MKE ( 1.183 km )
Central European University - CEU ( 1.664 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások