Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
140.000 Ft/hó

Váci út

Budapest, XIII. Kerület  50 m2, 1 szoba + 1 félszoba
kiadó lakás váci, +36/20-237 Mutasd

részletek

Üdvözlőm, kiadó egy kíváló közlekedéssel bíró környéken egy 1,5 szobás lakás, Váci úton a József Attila Színház fölött, metró,villamos,busz megálló közelében, volánbusz végállomás a közelben. Az ingatlan bútorozott és gépesített. Közös költsége 21.000.-/hó,mwly tartalmazza a víz fogyasztást, fűtése távhő jellegű, egyéni mérőórákkal, a melegvízet villanybojler biztosítja, a lakás áramfogyasztását leolvasás alapján kerül elszámolásra, beköltözéshez 2 hó kaució szükséges és 1 hó bérleti díj előre fizetve, a rezsi utólagosan leolvasás alapján fizetendő. A lépcsőházból a tágas előszobában lépünk be, ahol jobbra kis tároló található, szemben a konyha melynek ablaka a Váci útra néz, konyha mellett található a félszoba amely ablaka szintén a Váci útra néz, konyhával és félszobával szemben található kis különálló WC és a fürdő szoba amely fürdőkádal és mosógéppel felszerelt, az előszobából balra, a nappali található, amelynek erkélye, ablaka a Déryné köz-re néz. Egyéb információkért kérem hívjon bizalommal.

Környék: Dunához közel
Közlekedés: Metro 3 kék Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.908 km )
Harsányi János Főiskola - HJF ( 1.561 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások