Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
120.000 Ft/hó

Váci út

Budapest, XIII. Kerület  42 m2, 1 szoba
Magyar Krisztina, +36/20-421 Mutasd

részletek

XIII. kerületben a Gyöngyösi utca metró megállónál a Duna Plázához 3 percre, 42 m2-es, frissen felújított szoba- konyhás, konvektoros és éjszakai árammal működő hőtároló kályhás alacsony rezsijű téglaépítésű lakás kiadó. A nyílászárók újak, az ablakok hangszigeteltek.. A szobában parketta, a többi helyiség járólapos. Külön W.C, a fürdőszobában kád. A lakás egyrészt az utcára, másrészt a bejárata felől egy nagy zárt kertre néz. Azonnal költözhető. Nem bútorozott, nem gépesített. Konyhabútor, gáztűzhely, elektromos sütő van. Két havi kaució szükséges

Környék: Dunához közel
Közlekedés: Metro 3 kék
Környék egyéb: Duna Plaza

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások