N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
240.000 Ft/hó

Turóc utca

Budapest, XIII. Kerület  54 m2, 2 szoba

részletek

MARINA PARTON BELSŐ UDVARRA-, DUNÁRA NÉZŐ KÉT SZOBÁS, NAGY TERASZOS LAKÁS KIADÓ

XIII. kerületben, MARINA PARTON, Turóc utcában, PORTASZOLGÁLATOS HÁZ 8. emeletén kiadó egy 50 m2-es, AMERIKAI KONYHÁS ÉTKEZŐS NAPPALI + HÁLÓSZOBÁS, NAGY TERASZOS (10 m2), DUNÁRA és BUDAI HEGYEKRE PANORÁMÁS, DÉLI TÁJOLÁSÚ, LÉGKONDICIONÁLT, BERENDEZETT-, GÉPESÍTETT LAKÁS.

A kádas fürdő és a wc külön helyiségben található.

A lakáshoz MÉLYGARÁZS BEÁLLÓHELY tartozik: 20 000 Ft/hó.

Közös költség: 17.500 Ft/hó + 4.000 Ft/hó garázs
Minden közmű egyedileg mérhető.

Marina part jellemzői:
A Marina Part azok számára nyújt kiváló otthont, akiknek fontos a város üzleti és kulturális életének közelsége, ugyanakkor értékelik a nyugalmat, a csendet és a természetet.
Az itt található ingatlanok nem csak lakóhelyként szolgálnak, de magas igényrendszernek megfelelő életformát is ajánlanak.

80 hajó befogadására alkalmas saját jachtkikötővel rendelkezik, azonban a kikötőben megáll a menetrend szerinti járat is, amelynek segítségével azok is elkerülhetik a pesti dugókat, akik nem rendelkeznek saját motorcsónakkal.

A Duna közelsége a számtalan vízisport-lehetőség mellett kocogásra, kerékpározásra is kiválóan alkalmas. Az aktív életmód kedvelőinek futball-, kosárlabda-, strandröplabda-, tollas-, teniszpálya és a 16 méteres úszómedencével rendelkező uszálystrand kínál kikapcsolódási lehetőséget.
Éttermek: Gyugyi' Bistro, Melba

Szolgáltatások:
24 órás biztonsági szolgálat, recepció, gondnok, műszaki felügyelet, térfigyelő kamerás rendszer a lakópark teljes területén, őrzött teremgarázs-hely, díszkert, igény szerint tároló helyiség.

A közvetlen közelben számos szolgáltató egység található: pl. Marina ABC, Marina Gold Fitness&Gym Edzőterem, Spartan Bay-Marina part személyi és kiscsoportos edzésre kialakított exkluzív funkcionális edzőterem, Marina Beauty Studio szépségszalon, szolárium, kávézó, lottózó, de a Duna Pláza is pár perc sétával elérhető

Tömegközlekedés:
M3 Metro - Gyöngyösi utca megálló, 105 Busz - Gyöngyösi utca végállomás, 120 Busz - Gyöngyösi utca végállomás, 14 Villamos - Gyöngyösi utca megálló majd rövid séta. Éjszakai járat: 950 Gyöngyösi utca megálló, 914 Gyöngyösi utca megálló rövid séta.

www.renthungary.hu


Környék egyéb: Árpád híd, Duna Plaza, Váci út

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások