Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
257.000 Ft/hó

Turóc utca

Budapest, XIII. Kerület  44 m2, 2 szoba
Balán Péter, +36/70-332 Mutasd

részletek

Október elejétől hosszútávra kiadó a Marina parton 8. emeleti, 2 szobás, 44 nm-es, nagy teraszos, panorámás lakás. A 16 nm-es teraszról mind a Duna mind az Újpesti-Öböl látható. A lakás modern bútorokkal van berendezve. A nappaliban és a hálószobában is távirányítóval szabályozható álmennyezeti LED világítás lett beépítve. A lakás teljesen gépesített: kerámia lapos tűzhely, sütő, mosogatógép, mikrohullámú sütő és mosógép is van. A légkondi házközponti, mind a hűtés mind a fűtés egyedi mérővel rendelkezik. Hideg meleg vizes vízóra. A WC különálló helyiség. Alumínium redőny van minden külső nyílászárón. Vadonat új, óriási kanapé és francia ágy matrac.
A bérleti díj tartalmazza a lakáshoz tartozó lifthez közeli teremgarázs helyet is.

Környék: Dunához közel, Dunai kilátás
Közlekedés: Metro 3 kék

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások